Condiţii pentru returnarea produselor

       Potrivit dispoziţiilor art.4, alin.1, lit.b din OG 130/2010 privind protecţia consumatorului la încheierea şi executarea contractelor la distanta : „Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”.

       Produsele achiziţionate de pe site-ul nostru pot fi returnate în termen de 10 zile de la achiziţie. În cazul în care doreşti să returnezi produsele achiziţionate  vei primi banii înapoi, mai puţin pe cei de livrare. Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumpărător. Acesta nu va plăti transportul în cazul în care primeşte un produs cu defect de fabricaţie sau un produs greşit, iar returul va fi organizat de către DECOR ARTISTIC.

       Atenţie! Pot fi returnate doar produsele aflate în condiţii perfecte, inclusiv ambalajul. Acestea nu trebuie să prezinte semne de uzură.

       Produsul pe care doresti să-l schimbi trebuie trimis către noi printr-un curier contactat de tine (in afara de Poşta Română) la adresa: Str. Gh. Petrascu nr. 6 Tecuci, Galaţi.

       În cazul în care nu doriţi schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, îţi vom înapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar în contul IBAN specificat de tine în Formularul de Retur. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face în maxim 30 zile calendaristice de când produsul returnat a ajuns la adresa specificată mai sus.

       Dacă ai nevoie de informatii suplimentare asupra modalităţii de returnare a produselor, ne poţi suna la 0742 322245 sau trimite email la vanzari@decorartistic.ro

Formular de retur